Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

bemutatók

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Székkutasi Regionális Szántóversenyt idén új helyszínen, Orosházán. A verseny mellett egy városi felvonulás, valamint kiállítások és bemutatók várták az idelátogatókat.

Idén új helyszínen, Orosháza határában mérhették össze tudásukat a versenyzők a Székkutasi Regionális Szántóversenyen. A nyolcadik alkalommal megrendezett vetélkedőn szép számmal jelentek meg a különböző típusú mezőgazdasági gépek.

A megmérettetés mellett számos program várta az érdeklődőket: a különböző gépbemutatók és kiállítások mellett látványos felvonulással is készültek a szervezők.

A rendezvény sok érdeklődőt vonzott, a felvonuló mezőgazdasági gépek között különleges traktorok is feltűntek.

A jó hangulatú esemény számos látnivalóval és kiváló élményekkel szolgált az érdeklődők és a szakma részére egyaránt.

Nyílt napot tartottak a Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumban Békéscsabán. A jelenleg még általános iskolás gyerekek megismerkedhettek az iskolában tanulható szakokkal és különféle bemutatókat is láthattak.

A rendezvény fő célja az volt, hogy megmutassák a továbbtanulni vágyó gyerekeknek, hogy miért érdemes a Kemény Gábor Logisztikai es Közlekedési Szakgimnáziumban folytatniuk tanulmányaikat. 2017-ben az eddigi nagy hagyományokkal rendelkező alapképzések mellé új szakot is indít az intézmény.

Az intézményben felvételi vizsga nincs. A diákokat a hetedik osztály év végi és a nyolcadik félévi érdemjegyeik alapján veszik majd fel. A nyílt nap keretében az iskola iránt érdeklődő diákok interaktív programokon is részt vehettek. A leendő középiskolások nagy érdeklődéssel követték a belügyi rendészet önvédelmi bemutatóját és a szakmai játékokat is szívesen kipróbálták.

A megjelent általános iskolások közül volt olyan, aki már a helyszínen eldöntötte, hogy a logisztikai szakgimnáziumba jelentkezik majd.

Nyílt napot tartott a Békési Szakképző Iskola. A jelenleg még általános iskolás gyerekek megismerkedhettek az iskolában tanulható szakmákkal és különböző bemutatókat is láthattak.

A rendezvény fő célja az volt, hogy megmutassák a továbbtanulni vágyó gyerekeknek, hogy miért érdemes a Békési Szakképző Iskolában és Gimnáziumban folytatniuk tanulmányaikat.

Békés város életében nagyon fontos szerepet játszik a Békési Iskola, ugyanis az intézményben igen magas színvonalú középfokú oktatás folyik.

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatja az ilyen és ehhez hasonló nyílt napokat, ugyanis véleményük szerint nagyon lényeges az, hogy a szülők és az általános iskolás gyerekek is megismerhessék a megyében működő középfokú oktatási intézményeket.