Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Területi Operatív Fejlesztési Program

A Területi Operatív Fejlesztési Program keretében ipari parkok és ipari területek fejlesztésére nyert pályázatot Újkígyós. A 100%-os támogatási intenzitású pályázat egy 500 milliós beruházás alapjait biztosítja.

A pályázati projekt által megvalósuló beruházás keretében az iparterülethez vezető út- és a belső utak felújítását, új kerítés építését, teljes közműrendszer kiépítését, térvilágítás kialakítását és biztonságtechnikai elemek kiépítését valósítják meg.

A projekttel kapcsolatban a 2016-2020-as ciklusra vonatkozóan 8 pályázat került beadásra kb. 1,9 milliárd forint értékben.

A beruházás eredményeképpen létrejön egy korszerű iparterület Újkígyóson, a felépülő csarnokok pedig alkalmas lesznek vállalkozások befogadására. A beruházás kiviteli terveinek elkészítési határideje szeptember 30-a, a kivitelezés megvalósítása pedig a 2020. május 31-ei időpontig esedékes.