Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Rakonczás Péter

A 18 éves békéscsabai testépítő, Rakonczás Péter az elmúlt időben több nívós versenyen is elindult, ahonnan szép eredményekkel tért haza. A fiatal sportoló a sportágról és annak velejáróiról beszélt edzés közben.

Ismét békéscsabai sportsikernek örülhetünk, Rakonczás Péter egy romániai versenyen második helyezést ért el és szintén ezüstéremmel térhetett haza  a Body Sport Kupáról, amivel a fiatal testépítő két világbajnokságra is kvalifikálni tudta magát.

A testépítők diétájának utolsó szakaszában az egyik legnagyobb szerepet a vízhajtás kapja és a versenyek előtt 1-2 nappal már a vízbevitelt is csökkenteni kell, ezzel párhuzamosan viszont a szénhidrát bevitele kerül előtérbe. Egy biztos, hogy a sikernek ára van.

A 18 éves békéscsabai fiatalnak rengeteg terve van, az edzésmunka pedig bizonyítja, hogy igen reálisak az elképzelései. Ahogy ő is mondta, a sportág egyik kulcsa a kitartás, Rakonczás Péter pedig ebből nem szenved hiányt.