Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

B-A-S osztályos Országos Társastánc Bajnokság

48. alkalommal rendezte meg a Nyíri Lajos Táncsport Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ a B-A-S osztályos Országos Társastánc Bajnokságot és Szenior Open Országos Bajnokságot Békéscsabán.

Már 48. éve ad otthont Békéscsaba az Országos Társastáncversenynek, melyre idén is számos versenyző érkezett az ország minden pontjáról. A felnőttek mellett a legjobb ifjúsági táncosok is indultak, a Magyar Táncsport Szakszövetség kérésére az U21 Standard Magyar Bajnokság is ezen a versenyen került megrendezésre.

A versenyen két kategóriában táncoltak a versenyzők - az egyik a standard kategória, melyben angolkeringő, tangó, bécsi keringő, slowfox és quickstep szerepelt, a másik pedig a latin amerikai kategória volt, ahol szamba, csacsacsa, rumba, pasa doble és jive táncokat jártak a versenyzők, akik sokat gyakoroltak a megmérettetésre.

Idén is nagy érdeklődés kísérte az Országos Társastánc versenyt, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a tavalyi 90 induló helyett ez alkalommal 130 nevezés érkezett a szervezőkhöz.