Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

elszállítás

A karácsonyi időszak tradicionálisan január 6-ig, Vízkeresztig tart, így a legtöbb család ekkor lát hozzá a karácsonyfák lebontásához. Az így feleslegessé vált fenyőket 2018 januárjában két alkalommal is elszállítják majd.

Az ünnepi időszak végezetével, amikor a karácsonyfákról már lekerülnek a díszek, és az így feleslegessé vált örökzöldek általában a város közterületeire kerülnek. Mint minden évben, 2018 első hónapjában is két alkalommal szállítják majd el a kihelyezett fenyőfák.

Fontos, hogy mielőtt a fenyőfák kidobásra kerülnek, mindenki bizonyosodjon meg arról, hogy azok megfelelően elő vannak készítve, azaz a díszek, szaloncukorpapírok, illetve rögzítő elemek megfelelően el lettek távolítva.

Évről-évre csökken a fenyőfa elszállítási igény a lakosság részéről, hiszen egyre többen választanak műfenyőt, illetve töves fenyőfát, amellyel később mindenki a saját kertjét teheti szebbé.