Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Felvételizők Napja

Színes programok várták a középiskolás diákokat a Felvételizők Napján Békéscsabán. A nap keretében a Szent István Egyetem Békés megyei campusai tartottak részletes tájékoztatókat a 2018-as felvételi eljárásról.

A rendezvény célja, hogy a felvételizők tájékoztatást kapjanak arról, hogy mit kínál a békéscsabai-, illetve a szarvasi campus a felsőoktatásban. A Felvételizők Napján a középiskolás diákok feltehették kérdéseiket az egyetemmel kapcsolatban, valamint ezek mellett rengeteg színes és érdekes program is várta őket.

A rendezvényen résztvevő fiatalok között volt olyan is, aki még nem igazán tudta eldönteni, hogy hol szeretne továbbtanulni a középiskola után.

A fiatalok között akadt olyan is, aki már célirányosan ment oda egy adott szak asztalához, hiszen már rég eldöntötte, hogy milyen szakon szeretne továbbtanulni.