Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért

Az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért negyedik alkalommal szervezte meg az Egyetem Napot a felsőoktatásba készülők számára. A több, mint 100 fő részvételével zajló programon a főbb témák az érettségire való felkészülés, az egyetemi felvétel és a felsőoktatási élet voltak.

Az Egyetem Nap egy olyan felvételi tájékoztató, ahol első kézből kaphatnak naprakész információt a felsőoktatásba készülők. Az információs rendezvény - a korábbi évekhez hasonlóan - előadásokkal kezdődött.

Az előadások után a jelenlegi- és volt egyetemisták, pályakezdők kiscsoportos foglalkozások keretein belül töltötték a délelőttöt a békéscsabai középiskolásokkal és mutatták be a továbbtanulásban rejlő lehetőségeket, problémákat és kihívásokat, melyek elősegítik a diákok tudatos, felkészült továbbtanulását.

A diákoknak már nem sok idejük maradt döntésre jutni a továbbtanulással kapcsolatban, ugyanis a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre való jelentkezés határideje: február 15-e.