Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Kar

A nagysikerű "Az ÉLET Campus Mundisként" című fotópályázat válogatott képeiből nyílt fotókiállítás az ország számos egyetemén. A tárlat most a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karán is megtekinthető, képei a világ számos pontjára kalauzolják el a szemlélőt.

A 2019-es évben tovább bővülnek a külföldi tanuláshoz kapcsolódó lehetőségek. Az ERASMUS+ program mellett a Campus Mundi programra is lehet pályázni; akár részképzésre, szakmai gyakorlatra vagy rövid tanulmányútra is beadható a jelentkezés a Tempus Közalapítványhoz.

A program nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a fiatalok megerősítsék-, illetve magasabb szintre emeljék nyelvtudásukat és más kultúrákat is megismerjenek. A tárlaton kiállított fényképek az eddigi utazásokról és kalandokról a program sikerességét bizonyítják.

A kiállítás iránt érdeklődők még február 22-ig tekinthetik meg a tárlatot Békéscsabán, a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karán. Ezt követően a kiállítás február 25-től a Debreceni Egyetemen lesz látható egy héten keresztül.

2018. február 1-től a békéscsabai campus a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karaként működik tovább, mely döntéssel egy bizonytalan időszak zárult le a békéscsabai felsőoktatás ügyében.

Február első napján vált hivatalossá, hogy a békéscsabai gazdasági campus az egyházi fenntartásban lévő Gál Ferenc Főiskola szervezeti egységeként működik tovább. A szegedi székhelyű intézmény már évek óta jelen van a megye felsőoktatási központjaiban, hiszen 2014-től a szarvasi Pedagógiai Kar, 2017-től pedig a gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Kar működtetését vállalta az intézmény.

A fenntartó intézményben történt változás alapján, a békéscsabai campus, mint Gazdasági Kar működik tovább és a továbbiakban a szép tradíciókkal rendelkező gazdasági képzési kínálattal várja a pályaválasztókat.