Gerlai Általános Iskola

A Hiszek Benned Sport Program második elemeként a 70-es és 80-as évek világhírű asztaliteniszezője, Jónyer István látogatott el a Gerlai Általános Iskolába. A négyszeres Világ- és Európa-bajnok klasszis arra is vállalkozott, hogy ütőt fogjon és a gyerekekkel játsszon.

Az intézmény az iskolában működő sportcsoportok alapján választotta ki azokat a neves sportolókat, akik ellátogatnak hozzájuk például a labdarúgás, az atlétika és az asztalitenisz képviseletében. A program keretében a tavalyi évben Növényi Norbert tette tiszteletét az iskolában, a program idei évi második elemeként pedig Jónyer István négyszeres Világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező látogatott el a Gerlai Általános Iskolába.

A 70-es és 80-as évek világhírű asztaliteniszezője arra is vállalkozott, hogy ütőt fogjon és a gyerekekkel is játsszon. A közös játék közben egy-egy tehetségre is felfigyelt a neves sportoló.

A gyerekek nagyon élvezték a közös játékot a világklasszis sportolóval, aki közben néhány tanáccsal is ellátta őket a diákok a nagy örömére.