Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

egészségi mutató

Újabb együttműködési megállapodást írt alá a Békés Megyei Kormányhivatal. Ezúttal a Békés Megyei Orvosi Kamarával kötött paktumot, melynek célja a lakosság egészségi mutatóinak javítása.

A Békés Megyei Kormányhivatal az elmúlt több mint egy év során a megye hat szakmai szervezetével és három felsőoktatási intézményével kötött együttműködési megállapodást. Az így kialakított cselekvési tervek fő célkitűzése a helyi közösségek megerősítése, a vidék népességmegtartó képességének javítása, valamint a térség foglalkoztatásának fejlesztése. A Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Orvosi Kamara Békés Megyei Területi Szervezete között egy együttműködési megállapodás született.

A kormányhivatalnak - az orvosi kamarával együttműködve - az a célja, hogy a megye lakosságát arra késztesse, hogy vegyenek részt a szűrővizsgálatokon és vegyék komolyan egészségüket.

Ezen szerződés aláírásával a Kormányhivatal teljesítette azokat az maga elé kitűzött célokat, melyeket 2018. áprilisáig tervezett.