Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

kereskedelem

Stratégiai megállapodást írt alá a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az együttműködés célja, hogy erősítsék a két ország közötti kereskedelmi kapcsolatokat.

Magyarország számára jelenleg is Olaszország az egyik legfontosabb kereskedelmi partnerország. Újkígyós polgármestere, régóta építi a kapcsolatokat városa és Olaszország között. Szebellédi Zoltán kiemelte: a gazdasági kapcsolatok tovább fejleszthetők, főleg a vidéki együttműködések erősítésével.

A vidéki kapcsolatok képezik a mindennapi gazdaság motorját, működtetik a kis- és középvállalkozásokat, de nemegyszer a nagyvállalatokat is, amelyeknek szükségük van a korábbinál erősebb támogatásra.

A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara egy újabb lépést tett célja felé, hogy elősegítse az információáramlást, és megkönnyítse az Olaszországgal való kereskedelmi kapcsolatok fejlesztését, mint ahogy azt mottója is jelöli: együtt a növekedésért!