Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

táncverseny

Szeghalmon rendezték a VI. Országos Senior Táncversenyt.

A megmérettetésen ott volt a Nyíri Lajos Táncsport Egyesület Senior Táncsoportja is. A békéscsabai táncosok, akik egykor aktív versenyzőként is számos szép sikert értek már el, ebben a korosztályban is a legjobbak. A Nyíri TSE Senior korosztályos táncosai Kis Bécsi keringő formációjukkal a szeghalmi versenyen arany minősítést és különdíjat kaptak. A szép sikert elért csoport táncosai: Perza Tamás, Csáki Katalin, Papp Zsuzsanna, Gyucha László, Palotai Irén, Kis Á. Ferenc, Kovács András, Henczné Adamik Judit, Urbanecz Géza, Debreczeni jánosné, Liptákné Császár Edina, Lipták Tibor, Szász Erika, Hernádi Ferenc.  A koreográfiát Bartha László készítette. 

Korábban nyolc-tíz főből álló szenior formáció működött a klubban, mostanra a szenior táncosok száma a Nyíri TSE-ben közelíti a harminc főt. Mindez azon túl, hogy mozgási lehetőséget ad az egykori táncosoknak, azért is örvendetes, mert nem vész el az a tapasztalat, az a tudás, amire az egykori versenyzők évek kitartó munkájával tettek szert.