Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Noé Kölyöksziget Tábor

Idén rendezték meg tizedik éve a Noé Kölyöksziget Tábort Újkígyóson. A nagy sikernek örvendő táborban változatos programok várták a gyerekeket: a zenés, kézműves foglalkozások mellett Noé bárkájának kicsinyített mását is megépítették.

A Noé Kölyöksziget Táborban ingyenesen vehettek részt a gyerekek, ahol minden nap olyan változatos programokkal várták őket a szervezők, mint például zenélés, kézművesség vagy rajzolás. Az elkészült munkákat a gyerekek hazavihették, az utolsó napra pedig záróműsorral készültek, amit a szülőknek adtak elő. A különböző kreatív és sportprogramok mellett előadásokon is részt vettek a kereszténytáborban, ahová Ausztráliából is érkeztek tanítók.

A napközis tábor célja, hogy a keresztény szemlélet keretein belül   útmutatót adjon a gyermekeknek az élethez. A jó hangulatú foglalkozások és oktatások során a gyermekek megismerkedtek bibliai történetekkel és alapvető erkölcsi normákkal.

A táborba számos helyről érkeztek gyerekek, akik nagyon élvezték a zenés, kézműves oktató és foglalkoztató programokat.