Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

tanévnyitó konferencia

Tanévnyitó konferencián vettek részt az oktatásban dolgozók a Gál Ferenc Főiskola békéscsabai kampuszán. A rendezvény egy szakmai tanévnyitó sorozat állomásaként jött létre, hogy tájékoztatást nyújtson a megyei pedagógusok, igazgatók számára a legújabb szakmai törekvésekről, változtatásokról.

Szakmai fórumon vettek részt a Békés megyei közoktatási intézmények vezetői és pedagógusai. A tanévnyitó rendezvényen résztvevők fontos, új információkkal gazdagodhattak az aktuális köznevelési kérdésekkel, fejlesztésekkel és tervekkel kapcsolatban.

A rendezvény megnyitóján beszédet mondott Dr. Rákóczi Attila, a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke és Dr. Lipcsei Imre, a Gál Ferenc Főiskola dékánja. Zalai Mihály beszédében az oktatással kapcsolatos megyei infrastruktúrafejlesztésekről beszélt.