Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

villamos szakma

A villamos szakma népszerűsítése érdekében számos érdekes programmal egybekötött szakmai napot rendeznek a Békéscsabai Szakképzési Centrum Trefort Ágoston tagiskolájában.

Az újkori világban mindig is fontos volt a villamos-ipari képzés, hiszen mindennek az alapja az energia. A Békéscsabai Szakképzési Centrum Trefort Ágoston tagiskolája ezt a vonalat viszi tovább, melyhez nagyban hozzájárul az is, hogy jól felszerelt műhelyekben folyik a diákok oktatása. Ezáltal olyan tudással tudja az intézmény elengedni a tanulókat, ami szükséges ahhoz, hogy megállják a helyüket a munkaerőpiacon. A villamos pálya népszerűsítése érdekében most egy szakmai napot szerveznek az érdeklődőknek.

A villamos-ipari képzés-, illetve pálya iránt érdeklődőket számos programmal várják a szervezők. Lesznek többek között előadások, pályaválasztási tanácsadás, valamint több olyan kiállító is érkezik a rendezvényre, akik szintén érdekességgekkel várják a látogatókat.