Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Az ÉLET Campus Mundisként

A nagysikerű "Az ÉLET Campus Mundisként" című fotópályázat válogatott képeiből nyílt fotókiállítás az ország számos egyetemén. A tárlat most a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karán is megtekinthető, képei a világ számos pontjára kalauzolják el a szemlélőt.

A 2019-es évben tovább bővülnek a külföldi tanuláshoz kapcsolódó lehetőségek. Az ERASMUS+ program mellett a Campus Mundi programra is lehet pályázni; akár részképzésre, szakmai gyakorlatra vagy rövid tanulmányútra is beadható a jelentkezés a Tempus Közalapítványhoz.

A program nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a fiatalok megerősítsék-, illetve magasabb szintre emeljék nyelvtudásukat és más kultúrákat is megismerjenek. A tárlaton kiállított fényképek az eddigi utazásokról és kalandokról a program sikerességét bizonyítják.

A kiállítás iránt érdeklődők még február 22-ig tekinthetik meg a tárlatot Békéscsabán, a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karán. Ezt követően a kiállítás február 25-től a Debreceni Egyetemen lesz látható egy héten keresztül.