Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

agrárgazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége közös aláírásgyűjtést indított, a magyar gazdák, az agrárgazdaság és termőföldjeink védelmében.

Jelentős európai uniós forrástól eshetnek el a magyar gazdák, ha megvalósul a 2018-ban megjelent uniós költségvetés-tervezet, mely szerint az EU mezőgazdasági támogatási rendszere, a Közös agrárpolitika költségvetését csökkentik. Az elvont támogatásokkal a migránsok letelepedésének és vidéki közösségekbe való beilleszkedését segítenék elő - mondta Dr. Kulcsár László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

Az agrárium része a vidékkel való termékeny együttélés, a természet értékmegőrzése, amiben igen fontos szerepet tölt be a mezőgazdaság. Ehhez a precíziós gazdálkodás megvalósításához, Dr. Kulcsár László szerint elengedhetetlenek azok a fejlesztési források, amelyeket az