Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

21. Országos Fodrász- és Kozmetikus Verseny

A Békéscsabai Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 21. alkalommal rendezte meg országos fodrász- és kozmetikus versenyét. Az eseményen 60 kozmetikus és 31 fodrász vett részt.

Immár 21 olyan alkalmat tudhat maga mögött a BSZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, amely megalapozta az idei országos fodrász- és kozmetikus verseny megrendezését. A megmérettetésre az ország számos pontjáról érkeztek versenyzők. A szervezők egy olyan eseményt álmodtak meg, amelyen a kezdők és a haladók is egyenlő esélyekkel indulhattak. A kozmetikusok három kategóriában mutathatták meg tehetségüket, melyet aztán a zsűri értékelt.

Az egyedi sminkeken kívül, a különböző hajkoronákra irányult a figyelem.

A kozmetikus és fodrászverseny egy olyan esemény, melyre a vállalkozó kedvű diákok tapasztalatszerzésből is nevezhettek. Szerkesztőségünknek Vágvölgyi Ákos fodrász tanuló és a verseny egyik résztvevője elmondta, hogy - bár, ez az első megmérettetése - de számít a jó eredményekre.