Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Dr. Steimecz Ádám

Május 26-ra írta ki az Európai Tanács az Európa Parlamenti választást. A pártok már megkezdték a kampányt, a Jobbik országgyűlési képviselője, Dr. Steimecz Ádám Békéscsabán buzdította a választópolgárokat a szavazáson való részvételre.

Mind a kormánypártok, mind pedig az ellenzéki pártok úgy gondolják, hogy az idei EP-választás hosszú évtizedekre meghatározhatja az európai politika alakulását. Dr. Steimecz Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője is erre hívta fel a figyelmet békéscsabai látogatásán.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom programjában az előző témák mellett természetesen szerepel a párt korábban elindított Béruniós kezdeményezése is, amely az "egyenlő munkáért - egyenlő elvet" szimbolizálja a jobboldali párt szerint.

A Jobbik EP listáját Gyöngyösi Márton vezeti, akit Balczó Zoltán és Jakab Péter követ. A választás egyfordulós, listás szavazás, melyen a jogszabályok szerint csak pártok indulhatnak. Magyarország - mint az előző években - a 2019-es választásokon is 21 képviselőt küldhet majd az Európai Parlamentbe.