Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziuma

Országszerte elballagtak a diákok a középiskolákban. A Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumának tanulói is végső búcsút vettek iskolájuktól.

Békéscsabán is elballagtak a középiskolás tanulók. A Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumában már hosszú évek óta három ballagó osztályból tevődnek össze a végzős diákok.

Az ünnepélyes ballagásnak rendszerint az iskola sportpályája szolgál helyszínül, ahol idén is különböző kategóriákban nyújtottak át elismeréseket és könyvjutalmakat a legeredményesebb tanulók részére. Ezt követték a búcsúbeszédek, melyben a végzős diákok köszönetet mondtak tanáraiknak, szüleiknek és búcsút vettek alsóbb

évfolyamos diáktársaiktól. Elmondták, hogy mit is jelentett számukra ez a néhány év.

A ballagással egy fontos korszak lezárult a diákok életében, az utolsó nagy próbatétel az érettségi, azonban még hátra van.