Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Gazdasági Kar

Diplomaátadó ünnepséget tartottak a Gál Ferenc Főiskola békéscsabai Gazdasági Karán. Az ünnepségen az iskola, a város és a megye vezetőségén kívül a katolikus egyház is képviseltette magát.

Az ünnepség köszöntőkkel vette kezdetét, ahol dr. Kozma Gábor rektor az intézmény közel egy évezredes múltjáról is beszélt. Elmondta, hogy kutatások szerint az intézmény hazánk legrégibb főiskolája, alapítása az 1030-as években történt Csanádon.

A kar dékánja, Dr. Vincze Gábor beszédében elmondta, hogy az esemény egy hosszú folyamat kiteljesedése, amikor a diákok átvehetik kemény munkájuk és szorgalmuk bizonyítékát.

Az ünnepélyes esemény fényét tovább emelte a békéscsabai Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulóinak műsora.

A köszöntőbeszédeket követően a szalagtűzésre, valamint az oklevelek átadására került sor. Az eseményen összesen 24 diák vehette át tanulmányainak gyümölcsét.