Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Társasjátéknap

Idén is megrendezték a Társasjátéknapot Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban, ahol bárki kipróbálhatta a közel 200 bemutatott társasjátékot. A rendezvény kitűnő kikapcsolódást nyújtott a családoknak, a baráti köröknek, vagy akár az egyedül érkezőknek is.

Békéscsabán immár 4. éve rendeznek társasjátéknapot. Kellemes kikapcsolódást, és hasznos időtöltést nyújtott a rendezvény, ahol a stratégiai-logikai játéktól a vicces kártyáig sok mindent kipróbálhattak a résztvevők.

Az idei 2019-es év Ország Játéka díjat, egy különleges logikai-stratégiai játék nyerte el, a tesztelési folyamat vezetője beszélt stábunknak a díjról, valamint magáról a játékról is.

A társasozás bármely életkorban kiváló kikapcsolódási lehetőség, olyan az agyunknak, mint a sport a testünknek. Fiatalosan tartja gondolkodásunk, és segíti a memória fejlesztését.