Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

bizottságok

Bizottságokról, bizottsági tagokról, valamint tanácsnokokról döntött a békéscsabai közgyűlés, kedden tartott rendkívüli ülésén. A bizottságok száma az előző ciklushoz képest eggyel csökkent, valamint a bizottsági tagok száma is közel hatvanról ötvenre mérséklődött.

Soron kívüli ülést tartott kedden Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a Városháza dísztermében. A közgyűlés alkalmával

olyan főbb napirendi pontokat érintettek, mint az SZMSZ, azaz a Közgyűlés Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelet módosítása, az egyes bizottságok megalakulása, valamint a tanácsnokok és bizottsági tagok kiválasztása. Több tekintetben is történt változás, míg a bizottságok száma az előző ciklushoz képest egyel csökkent, addig a bizottsági tagok száma is változott, legutóbbi 57 helyett 50-re mérséklődött.

Az ülés végén esküt tettek a bizottságok külső tagjai.