Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

50.Országos Társastánc Bajnokság

A Nyíri Lajos Táncsport Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ szervezésében rendezik meg december 8-án a jubileumi 50.Országos Társastánc Bajnokságot, Senior Open Országos Bajnokságot és a III.Nyíri Lajos Emlékversenyt.

Három társastáncos versenynek is otthont ad vasárnap a Csabagyöngye Kulturális Központ. A megmérettetésen az ország legjobb társastáncosai mérik össze a tudásukat, idén immár 50. alkalommal.

Nyíri Lajos neves békéscsabai táncpedagógus indította útjára a versenyt, már 1970 óta csak a legmagasabb kategóriába tartozó táncospárok indulhatnak el.

Érdekesség, hogy a 69-70-es években az első Országos Társastánc Bajnokságokat a régi ifjúsági házban rendezték meg, majd a későbbiek folyamán a 90-es évek vége felé a Városi Sportcsarnok adott otthont az eseménynek, majd 2013-ban amikor megnyitott a Csabagyöngye Kulturális Központ, ide helyezték át a rendezvényt.