Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

polgármesterjelölt

Schiffer András szerint az LMP-s jelöltek az elmúlt négy évben megszolgálták az emberek bizalmát, és ez a fedezete az LMP-s képviselőknek az októberi választásokon. A párt társelnöke elmondta, hogy ha LMP-s képviselők kerülnek a testületekbe, akkor lesznek kezdeményezések a helyi gazdaság élénkítésére, a foglalkoztatás bővítésére, a közösségi közlekedés javítására, és a zöldfelületek megóvására.

Schiffer András, az LMP társelnöke szombati sajtótájékoztatóján kiemelte, érdemes az embereknek LMP-s képviselőket küldeniük a fővárosi és a vidéki önkormányzati testületekbe, mert véleménye szerint ezzel megakadályozzák a kartellpártok működését. Hangsúlyozta, hogy   az új önkormányzati ciklusban kezdeményezik a tartós, valódi munkahelyek létrehozását. Az LMP átfogó koncepciót dolgozott ki a közösségi közlekedés fejlesztésére.

Gondosság, szorgalom és alázat erre a három kulcsszóra építi fel programját Szarvas Péter az október 12.-i önkormányzati választás előtt. A független polgármesterjelölt és a 2. számú választókerület független képviselőjelöltje tegnap sajtótájékoztatón jelentette be indulását.

Szarvas Péter személyes bemutatkozással indította az első sajtótájékoztatóját a város független polgármesterjelöltjeként. Elmondta, 51 éves békéscsabai születésű közgazdász, angol nyelven társalgási szinten beszél és negyvenhat éve aktívan sportol. Korábban a Körös Volán Zrt. majd a régió Volán társaságainak a vezérigazgatója volt, ahol munkaköre a tavalyi év őszén szakmai véleménykülönbségek miatt szűntek meg. Hangsúlyozta, a távozása után nagyon sok civil megkeresést kapott azzal kapcsolatban, hogy dolgozzon azon, hogyan lehetne a város működésén javítani. Elmondása szerint ezt követően átgondolva szakmai tapasztalatait, hozta meg határozott döntését. 

Bemutatta az októberi önkormányzati választáson induló békéscsabai polgármesterjelöltjét a Fidesz Magyar Polgári Szövetség. A jelöltet Vantara Gyula, jelenlegi polgármester, országgyűlési képviselő ajánlotta a választók figyelmébe.

A Fidesz békéscsabai szervezete megválasztotta a párt polgármesterjelöltjét. A taggyűlés Hanó Miklósnak szavazott bizalmat, aki közel 20 éve van jelen a közéletben és vesz részt a közgyűlés és a város munkájában. A jelenlegi gazdasági ügyekért felelős alpolgármester elmondta, legfőbb célja a gazdaság megerősítése, és a munkahelyteremtés.

Hanó Miklós a Fidesz Magyar Polgári Szövetség polgármester jelöltje elmondta, hogy Békéscsabán a fejlesztések folyamatosan zajlottak. Az elmúlt 8 évben megközelítőleg 25 milliárd forintos fejlesztés történt, aminek jelentős része uniós forrás volt, az önrész 10-20 % körül mozgott.