Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

Hírek

Az „út- és járdafelújítás” tárgyú projekthez kapcsolódó feladatok ellátása

2021-06-03, csütörtök

Interjú készült Szarvas Péter, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármesterével az „út- és járdafelújítás” tárgyú projekthez kapcsolódó feladatok ellátásáról

 

Itt állunk a Mikes utcában, ami hamarosan aszfalt felületet fog kapni. Mit kell tudni arról a projektről, amiben ez magvalósul majd?

 

Szarvas Péter:

Az „út- és járdafelújítás” tárgyú projekthez kapcsolódó feladatok ellátása

2021-06-03, csütörtök

Interjú készült Herczeg Tamás országgyűlési képviselő úrral az „út- és járdafelújítás” tárgyú projekthez kapcsolódó feladatok ellátásáról

 

Melyek a legfontosabb információk a beruházással kapcsolatban?

 

Herczeg Tamás:

Békés megyében történt

2020-01-20, hétfő

Mezőberényben ittas járművezetés gyanúja miatt, Körösladányban körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. január 19-én 20 óra előtt néhány perccel, Mezőberényben, a Tessedik Sámuel téren. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az autóst a rendőrjárőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért  büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indult a mezőberényi férfi ellen, mert jogosítványa nincsen és a jármű forgalmi engedélyét sem tartotta magánál.

Körösladányban, 2020. január 19-én 11 óra körül a rendőrök elfogtak egy jászjákóhalmi férfit, akinek körözését rendelte el lopás miatt a Jászberényi Rendőrkapitányság. A 39 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

 
 

 

Oldalak