Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Hírek Békés megyéből

Baleset, őrizetbe vétel és elfogás.

Szabadkígyós külterületén, 2018. január 30-án, 16 óra 15 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy kerékpáros férfinak. A férfi elesett, a mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. január 30-án elfogtak egy vésztői férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta és egy késsel megfenyegette élettársát. A rendőrök a 29 éves M. Krisztiánt előállították a rendőrkapitányságra, ahol zaklatás bűntett gyanúja miatt kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A bántalmazott nő könnyű sérülést szenvedett.

A kötegyáni közúti határátkelőhelyen a rendőrök 2018. január 30-án, 6 óra 30 perc körül elfogtak egy medgyesbodzási férfit, akit szabálysértés miatt az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság körözött. A férfit előállították a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre, majd értesítették a körözését elrendelő rendőrkapitányságot.

Gyomaendrődön a rendőrjárőrök 2018. január 31-én, 1 óra körül elfogtak egy budapesti férfit. A 21 éves Sz. Bence ellen lopás miatt a Monori Rendőrkapitányság, valamint az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök előállították a férfit a Gyomaendrődi Rendőrőrsre és értesítették a körözést elrendelő hatóságokat.

Galléria

Új hozzászólás