Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés megyében történt

Közlekedési baleset Körösladányban és Békéscsabán, őrizetbe vétel Békésen, elfogás Békéscsabán.

Körösladányban, a Vasút utcában, 2018. január 31-én, 10 óra 45 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Bajza utca és az Árpád sor kereszteződésében, 2018. január 31-én, 14 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros nő nekihajtott egy személyautónak. Az ütközés után a nő elesett és könnyű sérülést szenvedett.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2018. január 31-én elfogtak egy békési nőt, aki ellen a Szegedi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 38 éves L. Tünde ellen jogellenes tartózkodás elősegítése vétség miatt folyik büntetőeljárás és az idézés ellenére ügye bírósági tárgyalásán nem jelent meg.

Békéscsabán, a Lenkey utcában 2018. január 31-én elfogtak a rendőrjárőrök egy békéscsabai férfit, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás miatt körözött. Az 52 éves T. Sándort előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Galléria

Új hozzászólás