Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békéscsabán rendezték a futsal diákolimpiai döntőt

A Magyar Diáksport Szövetség megbízásából Békéscsabán, az Evangélikus Sportcsarnokban és a Kazinczy Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában rendezte meg a Békés Megyei Diáksport Egyesület a 4. korcsoportos futsal diákolimpiai döntőt.

Az országos döntőt Dr. Molnár László, a Magyar Diáksport Szövetség szakmai igazgatója nyitotta meg, aki elmondta, hogy a sorozatba nyolcszázhuszonhat csapat nevezett, ami csaknem százzal több az előző évinél. Békés megyét a békéscsabai Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola teremlabdarúgói képviselték.

A csoportmérkőzések előtt a húsz együttest négy darab ötös csoportba osztották a szervezők. A csoportmérkőzések után kirajzolódtak a vasárnapi helyosztó mérkőzések menetrendjei. A békéscsabai Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola csapata a 12. helyen végzett.

A 4. korcsoportos Futsal Diákolimpia döntőjét másnap rendezték meg, ahol a Felcsúti és a Kozármislenyi csapat mérkőzött meg egymással. A döntőben a felcsútiak az 5. percben már 3-0-ra vezettek a Kozármisleny ellen, a végeredmény pedig 7-1 lett.

Az első helyen végzett a Felcsúti Endresz György Általános Iskola, a második a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskola-, a harmadik pedig az Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola lett. Az országos diákolimpiai döntőről Csaba Sport című magazinunkban hosszabban is beszámolunk majd.

GallériaVideó

Új hozzászólás