Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Folytatódik a határvadászok képzése és toborzása

Újabb 29 határvadász hallgató kezdte meg tanulmányait Békés megyében, Orosházán.

Békés megyében is folytatódik a rendőrség 3000 fős létszámfejlesztése keretében szervezett, kihelyezett, iskolarendszeren kívüli őr- járőrtárs képzés. Orosházán, 2018. február 5-én 29 leendő határvadász kezdte meg tanulmányait. A képzés tizenegyedik ütemének ünnepélyes megnyitóján dr. Bak Sándor r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, az ORFK Személyügyi Főigazgatóság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője köszöntötte a hallgatókat.

A rendezvényen részt vett Vörös Tibor r. alezredes, a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium osztályvezetője, Hudák Pál r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese és Berczi László r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője.

A képzéssel párhuzamosan folytatódik a toborzás. Békés megyében is várja a rendőrség a hivatásos szolgálat, illetve a határvadász pálya iránt érdeklődők jelentkezését. Bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen lehet információkat kérni, illetve a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjai folyamatosan járják a megye településeit. A rendőrség honlapján is minden információ megtalálható a képzésről, illetve a jelentkezés feltételeiről.

GallériaVideó

Új hozzászólás