Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Négy baleset, öt sérült

Gyomaendrődön, Vésztőn, Békéscsabán és Sarkadon helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében 2018. február 8-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyomaendrődön, a Bocskai István utca és a 46-os számú főútvonal kereszteződésében, 11 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője és utasa könnyebben megsérült. Ugyanebben az időben, Vésztő külterületén árokba hajtott egy utánfutós személygépkocsi. Az autó vezetője megsérült, állapota nem súlyos. Békéscsabán, a Temető soron, 14 óra körül egy autóbusz vezetőjének forgalmi okból hirtelen fékeznie kellett. A buszon ekkor elesett két utas, egyikük könnyebben megsérült. Sarkadon, a Kossuth utca és a Templom tér kereszteződésében, 21 óra után néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Galléria

Új hozzászólás