Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Közel két és fél éve adták át a teljesen felújított Agora művelődési központot Gyulán

Közel két és fél éve adták át a teljesen felújított Agora művelődési központot Gyulán. Stábunk látogatást tett az intézményben, hogy megtudjuk, miként hatott ez a hatalmas beruházás a létesítmény mindennapjaira.

2015. november 30-án adták át a korszerűsített gyulai Agora művelődési központot. Katona Katalin, az intézet ügyvezető igazgatója elmondása szerint, a felújítás teljesen megváltoztatta a létesítmény hétköznapjait, továbbá a látogatószámra is igen pozitív hatást gyakorolt.

Ezt bizonyítja a földszinten kialakított babák és kisgyermekek számára fenntartott helyiség is, emellett pedig az intézmény baba-mama foglalkoztatókat is alkalmaz. Az intézmény fontos célja az is, hogy a jövő nemzedékének számára közvetítse a helyi értékek fontosságát, így ismertetve meg szülővárosuk múltját és hagyatékát.

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ igen sokrétű feladatot lát el, különböző foglalkozásoknak, előadásoknak, konferenciáknak, filmvetítéseknek és egyéb rendezvényeknek ad otthont. Természetesen a helyiségek korszerűsítésekor is figyelembe vették a megfelelő szempontokat, hogy a munkálatok után, minél szélesebb skálán mozogjon majd a szolgáltatások száma. A vezetőség elismerően tekint az eredményre.

A gyulai művelődési központ és a mellette található tér, már hosszú évek óta a város kulturális érhálózatának egyik fő ere volt, a korszerűsítésnek hála, immáron a város vizuális ékköve is, mely Gyula látképét még szebbé varázsolja.

GallériaVideó

Új hozzászólás