Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Kis figyelmetlenség, súlyos sérülés

Egy autó kinyíló ajtajának ütközött és súlyos sérülést szenvedett egy kerékpáros Gyulán.

Figyelmetlenség vezetett súlyos sérüléssel járó közlekedési balesethez 2017. szeptember 19-én, Gyulán. Egy nő a Jókai Mór utcában autójával megállt, és kinyitotta a kocsi bal első ajtaját. Az ajtónak nekiütközött egy kerékpáros, aki éppen akkor ment el a kocsi mellett. A férfi elesett és súlyosan megsérült.

A közúti közlekedés szabályairól szóló rendeletben szerepel, hogy a jármű ajtaját a vezető csak akkor nyithatja ki, ha ezzel a közlekedés biztonságát, valamint a személy- és vagyonbiztonságot nem veszélyezteti. Gyulán többször előfordult már hasonló eset, ezért a rendőrség figyelmet kér a járművezetőktől. Mielőtt kinyitják a kocsijuk ajtaját, nézzenek bele a tükörbe, nézzenek hátra!

A Gyulai Rendőrkapitányság a nőt közúti baleset okozása vétség elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene. A lezárt nyomozás iratait a rendőrség 2018. február 22-én továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Galléria

Új hozzászólás