Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Rongált, verekedett

A rendőrség vádemelést javasol egy 26 éves férfi ellen, mert egy békéscsabai társasházban kitörte szülei lakásának egyik ablakát és bántalmazta édesapját.

Rongálás, testi sértés és garázdaság bűncselekmények elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai fiatalembert. A 26 éves T. András 2018. március 24-én összetörte a szülei laptopját. Napokkal később, 2018. április 1-jén betörte a lakásuk függőfolyosóra nyíló ablakát, majd összeszólalkozott az édesapjával. Többször ököllel megütötte a férfit, aki könnyű sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a történtek miatt elrendelt nyomozást 2018. június 21-én lezárta és a viselkedésével a szülei mellett a társasházban lakókat is megbotránkoztató fiatalember ellen vádemelést javasol. A büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Galléria

Új hozzászólás