Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Hírek Békés megyéből

Lopás, könnyű testi sértés és magánlaksértés, valamint ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

Lopással gyanúsítható férfit állították elő a rendőrök 2018. június 25-én, 22 óra 30 perc körül Békés külterületéről. A férfi átugrott egy telephely kerítésén, egy műanyag kanna és gumicső volt nála. A telep tulajdonosa figyelte a területét, mert korábban a munkagépeiből többször loptak gázolajat. Feltartóztatta a férfit, aki a rendőrjárőröknek elismerte, hogy korábban lopott már üzemanyagot onnan és ezúttal is gázolajért ment. A Békési Rendőrkapitányság K. János ellen büntetőeljárást indított.

Könnyű testi sértés és magánlaksértés miatt intézkedtek a rendőrök 2018. június 25-én, 18 óra után Vésztőn. Egy férfi elment egyik ismerőséhez, bement a házába és egy közösségi oldalra írt bejegyzése miatt kérdőre vonta, majd többször megütötte. A rendőrök a férfit előállították és a Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indít ellene.

Gyulán, a Kossuth Lajos utcából 2018. június 25-én, 10 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett. Három pozitív eredménnyel végződött légalkoholmérés után elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Galléria

Új hozzászólás