Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Sporthétfő: A tenisz és a küzdősportok voltak a középpontban

Ezen nyáron is minden hétfőn megrendezik a Sporthétfő elnevezésű családi programot Békéscsabán, ahol az érdeklődők most többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a tenisz vagy a küzdősportok.

A világ egyik legkedveltebb egyéni sportja, a tenisz Békéscsabán is nagy hagyományokkal bír. A megyeszékhelyen több egyesületben is ki lehet próbálni ezt a remek sportot - ezen a sporthétfőn a Tréning Center Sportegyesület mutatkozott be az érdeklődőknek. Az egyesület fő profilja a szabadidős tenisz, de a klubnak több aktív versenyzője is van. Sokakat eltántorít a tenisztől az, hogy úgy gondolják, hogy nagyon költséges, Mihály István edző szerint azonban összehasonlítva a többi sportággal nem nagy a differencia, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni.

A teniszezők mellett elsétálva a következő sport, amellyel találkoztunk, a harcművészet különböző formáit ötvözte. A leginkább önvédelemre támaszkodó harcművészet neve aikido. Ezt a fajta sportot a Viharsarok Budo SE-ben sajátíthatják el az ez iránt érdeklődő csabaiak. Az egyesület már 28 éve működik és jelenleg több mint 30 tagja van.

Az aikido mellett az egyesületben még Taekwondo karatét és az úgynevezett Capela harcművészetet is elsajátíthatják a küzdősportot kedvelők. A következő sporthétfőn ismét megismerhetik majd az érdeklődők a főtéren a csabai egyesületeket, többek között lesz foci, darts és kosárlabda is.

GallériaVideó

Új hozzászólás