Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Díjkitűzés visszavonása

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 04010/889/2018. bűnügyi számon nyomozást folytatott halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt.

Gerendáson, a Rákóczi utcában 2018. július 16-án, az esti órákban egy férfi bűncselekmény áldozata lett. Az elsődleges adatok arra utaltak, hogy a sértettet ismeretlen tettes az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel elütötte. A nyomozás során azonban kiderült, hogy a férfi bántalmazás következtében sérült meg.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény alapján a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a fenti eljárásban 250.000 (kétszázötvenezer) forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Tekintettel arra, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrség elfogta, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a kitűzött nyomravezetői díjat visszavonta.

Galléria

Új hozzászólás