Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Sporthétfő

Már ötödik éve, hogy a nyár minden hétfőjén megrendezik a Sporthétfő elnevezésű családi programot Békéscsabán, a Főtéren. Ez ezen a héten sem volt másként, az érdeklődők kipróbálhatták a ping-pongot vagy a tollaslabdát is.

A Sporthétfő elsődleges célja, hogy az egyesületek bemutatkozhassanak, és bemutassák a lakosoknak, hogy hány féle sportolási lehetőség rejlik Békéscsabán. Az egyik ilyen lehetőség városunkban a tollaslabda, amit ki is próbálhattak az érdeklődők.  Az egyesületük fontosnak találja, hogy minden évben bemutassa ezt a sportot Békéscsaba Főterén. Kérdésünkre elmondták mivel készültek a gyerekeknek.

Nem csak sportegyesületekkel találkozhattak a kilátogatók ezen a héten, hanem informálódhattak különböző túrákról is. Aki szeret hegyet mászni, vagy gyönyörű helyeken túrázni, az is megtalálhatta a magának való programot.

A sportprogram keretein belül lehetőség nyílik, hogy az emberek megismerkedjenek Békéscsaba sportolási lehetőségeivel, kipróbálják magukat egy-egy sportágban és információkat szerezhessenek arról. A kilátogatók is elmondták, hogy miért találják fontosnak a rendszeres testmozgást.

Ha valaki eddig lemaradt volna a Sporthétfőkről, annak sem kell elkeserednie, ugyanis a jövő héten újabb egyesületekkel ismerkedhetnek meg a lakosok.

GallériaVideó

Új hozzászólás