Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Vasárnap a Cegléd csapatát fogadta az Előre az NB2 harmadik fordulójában

Vasárnap ismét szurkolhattunk a város legerősebb futball csapatának a Békéscsaba 1912 Előre SE-nek. Ezúttal az NB2 harmadik fordulójában a Cegléd csapatát fogadta majd az Előre.

Stábunk ellátogatott a meccs előtti egyik utolsó edzésre annak érdekében, hogy megnézzük, milyen formában vannak a csabai focisták. A nyáron sok változás történt a csapat háza táján, voltak távozók és érkezők is szép számmal. Viczián Ádám a csapat egyik csatára az edzésen elmondta, hogy szerinte a lehetőségekhez képest jól sikerült a felkészülés a szezonra.

A nyári felkészülésnek már vége és az első két forduló is lezajlott a Magyar bajnokság másodosztályában. Az eddigi meccsek eredményei biztatóak, hiszen egy győzelem és egy döntetlen a mutató. A cél vasárnap az, hogy az eddigi négy pont mellé még hármat bezsebeljenek a csabaiak a Kórház utcai stadionban ahol a Cegléd csapata lesz az ellenfél.

Az előre akkor lehet igazán sikeres, ha a játékosok egyénileg is elérik a saját maguk elé kitűzött célokat.

Az együttessel szemben pont a fiatal átlagéletkor és a tapasztalanság miatt magas elvárásokat nem tűztek ki a szezon előtt a cél leginkább az, hogy összeérjen a csapat és, hogy minél jobban sikerüljön fejleszteni a tehetséges játékosokat. Boér Gábor vezetőedző elmondta, hogy egy valamit biztosan meg tud ígérni a szurkolóknak, mégpedig azt, hogy a játékosok minden mérkőzésen hajtanak és küzdenek majd.

Vasárnap tehát mindenképpen érdemes lesz kilátogatni a futballkedvelőknek a csabai stadionba, hiszen az előre esélyesként lép majd pályára. Egyetlen dolog, ami némiképp árnyalja a képet az az, hogy a stadion felújítása csúszik arról, hogy pontosan mikorra készül el, bővebb információkkal nem rendelkezünk.

GallériaVideó

Új hozzászólás