Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés megye útjain történt

Békésen, Gyulán, Füzesgyarmaton és Békéscsabán helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében, 2018. augusztus 14-én a Békés határában történt halálos közlekedési baleseten kívül további négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Sarkadi úton, az Almássy Kálmánné térnél 7 óra 40 perckor összeütközött egy kerékpáros férfi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A balesetben a nő megsérült, állapota nem súlyos. Szintén Gyulán, a Tiborc utca és az Akácos utca kereszteződésében, 8 óra 30 perc körül kerékpáros gyalogossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Füzesgyarmaton, a Kossuth utca és az Árpád utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy elektromos kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek, a nő könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Szarvasi úton 12 óra 45 perc körül menet közben rosszul lett, elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros.

Galléria

Új hozzászólás