Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Vasárnap indul a vásárcsarnok felújításának első üteme

Vasárnap indul a vásárcsarnok felújításának első üteme. A következő 90 napban tehát más helyszínen kell majd megvennünk kedvenc gyümölcsinket zöldségeinket.

A békéscsabai vásárcsarnok felújítása a Terület – és Településfejlesztési Operatív Program keretében 2 ütemben, több mint 700 millió forintból valósul meg. A beruházás első üteme vasárnap indul, így aki még a régi körülmények között szeretne, vásárolni, annak mindenképpen szombaton kell ellátogatnia a csabai vásárcsarnokba.

A Vagyonkezelő Zrt. mint a Piac üzemeltetője biztosítja majd az árusok számára a folyamatos működéshez szükséges feltételeket. A Gazdabolt mellett egy 1000 négyzetméter alapterületű sátorban és különálló faházakban, a vizesblokkot alakítanak ki, illetve áramvételi lehetőség is lesz. A hideg beköszöntével a fűtés is biztosított lesz az eladók számára.

A vásárcsarnok felújítása során új és korszerű homlokzati hőszigetelést kap az épület, vadonatúj tetőhéjazat készül korszerű hőszigeteléssel és vízelvezetéssel. Kicserélik a külső és belső nyílászárókat illetve, nagy kopásállóságú és csúszásmentes burkolatot kap a csarnok. A belső árusítóhelyeket egységessé alakítják és az épület akadálymentesítését is elvégzi a kivitelező. A kivitelezés során várható a forgalmi rend változása, amely kimondottan a parkolási szokásokat érinti. Előre láthatólag a Szabó Dezső és a Trefort utcát összekötő útszakaszt zárják majd le.

GallériaVideó

Új hozzászólás