Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Hírek Békés megyéből

Őrizetbe vétel és körözés alapján történt elfogás Békéscsabán, hamis irat a határon.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. augusztus 15-én őrizetbe vett egy békéscsabai nőt. Az 51 éves Sz. Józsefné 2018. augusztus 5-én, a békéscsabai kórházban kivette az arany fülbevalót annak az idős nőnek a füléből, akivel egy szobában feküdt. Emellett két aranygyűrűt is lehúzott a mozgásképtelen, látássérült néni ujjairól. A rendőrség Sz. Józsefné ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 2018. augusztus 15-én elfogtak a rendőrök egy férfit, aki ellen az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot testi sértés miatt. Az Ausztriában élő, 41 éves magyar férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2018. augusztus 16-án, 1 óra 40 perckor egy bolgár rendszámú személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy román állampolgár. A határrendészek a férfi és a jármű ellenőrzésekor megállapították, hogy az autó műszaki érvényességet igazoló adatlapja utánzat. A Gyulai Rendőrkapitányság az iratot lefoglalta és a férfi ellen közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Galléria

Új hozzászólás