Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés megye útjain történt

Négy baleset, három könnyű és egy súlyos sérült.

Békés megyében, 2018. augusztus 15-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Lencsési úton, 8 óra után néhány perccel összeütközött egy kerékpáros férfi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A nő 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. Szarvason, az Arany János utcában, 15 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött az előtte forgalmi ok miatt lassító személygépkocsinak. A balesetben a motor vezetője megsérült, állapota nem súlyos. Békéscsabán, a Bartók Béla út és az Október 6. utca kereszteződésében, 16 óra 30 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett. Kisdombegyházon, a Kossuth utcán, 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője járművével egy kanyarban letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. A férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett.

Galléria

Új hozzászólás