Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Mosoly és kézfogás az életmentésért

Személyesen akarta megköszönni egy gyulai férfi azt, hogy a rendőrök a segítségére siettek, amikor autóvezetés közben rosszul lett.

Vezetés közben lett rosszul egy férfi 2018. július 31-én, 14 óra körül Gyulán, a Béke sugárúton. Autójával többször elhagyta a forgalmi sávját és majdnem nekiütközött az előtte haladó autónak. Ezt látta két gyulai rendőrjárőr, akik azonnal a férfi után indultak. Többszöri fény és hangjelzés után sikerült megállítani a kocsit. A rendőrök azonnal látták, hogy a jármű vezetője rosszul van. A férfi nem volt teljesen az eszméleténél, izzadt és remegett. Mentőt hívtak hozzá, majd a segítség megérkezéséig itatták és hűtötték. A kórházban megállapították, hogy a betegség, amelynek első tünetei gyorsan és intenzíven jelentkeztek nála, az életét is veszélyezteti. Két hét kórházi kezelés után hazamehetett és úgy gondolta, hogy levelet ír a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének és kéri, hogy személyesen mondhasson köszönetet az őt megmentő két rendőrnek. A találkozás alkalmával a férfi elmondta, nagyon hálás a rendőrök figyelmességéért, szakszerű és emberséges intézkedéséért. Úgy gondolja, ha nem állítják meg időben balesetet okozott volna, a gyors orvosi segítség pedig megmentette az életét.

Galléria

Új hozzászólás