Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Mihály Réka Mezei EB-n 5.helyezett

Mihály Réka újabb világversenyén is bizonyított, a lengyelországi Bydgoszczban a Hallássérültek Mezei EB- n (Campeonatos de Europa de Cross), ahova 2 számban is kvalifikálta magát. Réka 4km-en és 8km-en is ötödik helyezést ért el.

Réka így nyilatkozott:

Kellemes, ám elég hűvös időben versenyeztünk. Nagyon kemény, ám nagyon jó és izgalmas verseny volt. Erős volt mezőny mindkét távon. Az utolsó méterekig 3.helyen álltam, s végül mindkét számban 5.- ként értem célba. Mivel először versenyeztem a Mezei EB-n, örülök, hogy jól teljesítettem, de mindig előre tekintek, s remélem, hogy jobb leszek következő világversenyemen. Köszönöm a Városomnak és a klubomnak, hogy segítették a felkészülésemet, s azt, hogy itthonról sokak szurkoltak nekem. S hazaérkezésem után megkezdem a felkészülést Tóth Sándor edzőmmel a 2019-es fedettpályás VB-re.

Galléria

Új hozzászólás