Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Kétegyházi MMA sikerek Sopronban

Október 28.-án, Sopronban nagyszabású küzdősport gála került megrendezésre, melyre a Kétegyházi Fuji Fight Team is meghívást kapott.

Első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal rendezték meg Sopronban a West Hungarian Fight Open elnevezésű küzdősportgálát, amit a Növényi Sportakadémia rendezett meg vasárnap a Novomatic Arénában. K1-thai-box- box- grappling ès MMA szabályrendszerben zajlottak a küzdelmek.

A nagyszabású gálán valóban széles volt a paletta, ahol a délelőtt folyamán az  amatőr grappling és MMA sportolók csaptak össze, délután pedig a profi MMA, muay thai, illetve K1-es harcosok vették birtokba a küzdőteret.  Igazán izgalmas és küzdelmes mérkőzéseket láthatott a közönség, hiszen a felkészült versenyzők nem kímélték egymást, no persze a sportszerűség határait betartva.

A Fuji " harcosai " grappling- ben ès MMA- ban, profi ketrecben versenyeztek. 1 arany , 4 ezüst és 2 bronz éremmel a rendezvény legeredményesebb csapataként zárták a napot a legkeményebb szabályrendszerben , ahol a földharcban is lehetett teljes erővel támadni a testet és fejet.

Eredmények:

Grappling  Felnőtt 77 kg :

Simonka István 2. hely
Recski József 3.hely

MMA kadett 56 kg :

Simonka Rajmund 2.hely

MMA kadett 61 kg :

Burai Balázs 2. hely
Jova Benjamin 3.hely

MMA felnőtt 70 kg:

Jonás József 2.hely

MMA felnőtt 77 kg:

Simonka István 1. hely

A csapat köszöni a Kétegyházi Polgármesteri Hivatal folyamatos támogatását mellyel segíti versenyzést.

Galléria

Új hozzászólás