Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Nyílt napot tartott a Torna Club Békéscsaba

A Torna Club Békéscsaba nagycsoportos lányoknak és szüleiknek tartott nyílt napot, melynek köszönhetően az érdeklődők betekintést nyerhettek a tornászok világába.

A Torna Club Békéscsaba, Magyarország legjobb és legeredményesebb tornaklubjai közé tartozik. Egyedülálló iskolarendszerrel rendelkezik, ahol a gyerekek megkapják a fejlődésükhöz szükséges valamennyi feltételt. A leendő első osztályos lányok és szüleik egy nyílt tanítási óra keretében most betekintést nyerhettek az itt folyó munkába és képet kaphattak arról, hogy milyen elemeket és gyakorlatokat lehet elsajátítani ilyen idős korban.

A torna clubba járók egy speciális rendszerben vesznek részt, melyet nagyon élveznek a fiatalok.

A résztvevő kislányok nagy érdeklődéssel figyelték a különböző bemutatókat. Az egyik nagycsoportos kislány lelkesen mesélte, hogy mi tetszik neki a tornában a legjobban.

A Torna Club Békéscsaba sportolói a bukfenctől a szaltóig mindent megtanulnak. Utánajártunk annak, hogy a nyílt napon résztvevő lányok milyen gyakorlatokat sajátítottak már el. Ilyen volt például a cigánykerék vagy a kelepforgás.

Az ide járó nebulók már elsős koruktól kezdve versenyeken vesznek részt. Természetesen az itt tornázók elsődleges célja az, hogy a válogatott tagjai legyenek, melyhez mindent meg is tesznek. Aki kedvet kapott a torna sporthoz, az február végégig jelentkezhet a torna clubban.

GallériaVideó

Új hozzászólás