Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Bajnoki címet és egyéni csúcsokat hozott a hétvége

Két héttel a Glasgow-i Fedettpályás Európa-bajnokság előtt Budapesten a BOK Csarnok adott otthont a Magyarország Fedett pályás Bajnokságának.

A női súlylökők versenyében világbajnokunk, Márton Anita ismét megmutatta, hogy sérülése után egyre jobb formába kerül. A riói olimpiai bronzérmesünk 18.42 m-es eredménnyel immáron 34. bajnoki aranyának örülhetett. Nem elhanyagolható tény: országos csúcstartónk összes lökése 18 méter feletti volt. Biztató előjel ez Glasgow előtt.

A gyalogló és futó számokban a sok betegség ellenére is jól szerepelt a csapatunk. Gregor László 1500 m-en, Diószegi Dávid 1500 m és 3000 m-en is új egyéni csúcsot ért el, ezek az eredmények dicséretesek.

Kovács Barbara hazatérve az edzőtáborból influenzás lett, így nem tudott rajthoz állni, hogy a tavalyi bajnoki címét újra megvédje.

 

Galléria

Új hozzászólás