Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés megyében történt

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, elfogás és eltűnés miatt elrendelt körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Orosházán, a Csorvási út és a Török Ignác utca kereszteződésében, 2019. március 5-én 17 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak. Összeütköztek, a kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. március 5-én, egy örménykúti tanyán elfogtak egy mádi férfit, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja pénzhamisítás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 39 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Sarkadon, a Magyar utcában, 2019. március 5-én 11 óra 30 perc körül megtaláltak a rendőrök egy 17 éves fiút, akinek a Szarvasi Rendőrkapitányság eltűnés miatt elrendelte a körözését. A tinédzser engedély nélkül volt távol abból a gyermekotthonból, ahol él. A rendőrök biztonságba helyezték, egy gyulai lakásotthonba vitték. 

Galléria

Új hozzászólás