Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Sportolj együtt olimpikonokkal!: Dr. Gyarmati Andrea és Hesz Máté látogattak Békéscsaba

”Két dolgot nehéz sportolóként elviselni: a sikert és a kudarcot”- hangzott el Dr. Gyarmati Andrea olimpiai ezüst- és bronzérmes úszótól, aki fiával, Hesz Máté korosztályos világ- és Európa-bajnokkal érkezett Békéscsabára a „Sportolj együtt olimpikonokkal!” című programsorozat keretében.

A Hiszek Benned Sport Program „Sportolj együtt olimpikonokkal” projektje, lassan a végéhez érve egy igen sikeres és mozgalmas időszakot tudhat maga mögött. A gyerekek híres sportolókkal mozoghattak együtt, megismerhették pályafutásukat és erőt, motivációt nyerhettek történeteikből.

Közös bemelegítéssel, majd egy aktív edzéssel kezdődött a nap a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban. A program keretében a gyerekek ezúttal Hesz Mátéval tölthették a délelőttöt. A sportoló számára a város nem idegen, hiszen jelenleg is itt él és január óta a Békéscsabai Vízilabda Klub szakmai igazgatója.

A közös mozgás után Hesz Máté, édesanyjával, Dr. Gyarmati Andreával, az „úszó dokinénivel” a Belvárosi iskola aulájában tartott egy közös beszélgetést a gyerekekkel, ahová az olimpián szerzett érmeivel érkezett. Az élménybeszámoló során anya és fia beszélt a megélt sikerekről, vereségről és különböző történeteket meséltek arról, hogy milyen lemondással járt az a pálya, amelyet választottak. Ugyanakkor megosztották a diákokkal azt is, hogy ha újrakezdhetnék, nem változtatnának semmin.

A beszélgetés alkalmával az iskola tanulói kérdezhettek a megjelent sportolóktól, akik az esemény végén autogrammal ajándékozták meg a gyerekeket.

GallériaVideó

Új hozzászólás